André Andersson - Mathias Roos - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Becir Hodzic

Avbytare: Oliver Oliveros, Vasko Mitrovic, Johannes Jönsson, Carl Odell, Fredrik Odell och Nicklas Mattsson.

Becir Hodzic ut - Carl Odell in 68 min
Mathias Roos ut - Fredrik Odell in 69 min
Carl Mattsson ut - Nicklas Mattsson in 69 min

MATCHKOMMENTARER
Säker seger med stort bollinnehav mot division 6 laget Skanör Falsterbo. ÖT Smygehuk inledde positivt och oftast tog man sig fram på högerkanten där André Andersson hade julafton. I den 7:e minuten är det flipperspel i Skanörs straffområde där Johan Hellström till sist får läget men Johans avslut går mitt på målvakten. I den 13:e minuten spelar Skanör fel när man rullar i backlinjen och Filip Zahn snor åt sig bollen och kommer fri mot målvakten och Filip rundar honom kallt och placerar in 1-0. Detta var Filips 3:e mål på försäsongen. ÖT Smygehuk fortsätter trumma på och man väntar bara på nästa mål. I den 23:e minuten kommer André Andersson fram än en gång på högerkanten och slår ett bra inlägg där Filip Zahn når högst och skarvar bollen snett fram till vänster där Becir Hodzic dyker upp och krutar in 2-0 från nära håll. Detta var Becirs 2:a mål på försäsongen. I den 43:e minuten tar Johan Hellström sig in i Skanörs straffområde och spelar snett bak till Gustav Lindquist som skjuter direkt men målvakten tippar över till hörna. Första halvlek slutar 2-0 med ett stort chans och bollinnehav för hemmalaget. I paus går Gustav Lindquist och André Andersson ut och in kommer Oliver Oliveros och Vasko Mitrovic. I och med bytena så flyttas Johan Hellström ner som en av de centrala mittfältarna. I den 47:e minuten har ÖT Smygehuk ett mycket snyggt anfall där Vasko Mitrovic spelar bollen på djupet mot Oliver Oliveros som elegant klackar fram bollen till Filip Zahn som blir fri men Filips chip över målvakten går precis utanför. I den 53:e minuten slår Skanör ett inlägg från vänster mot bortre där en Skanörforward nickar mot mål men Izzettin Adigüzel gör en fin räddning och tippar bollen över målet. I den 58:e minuten slår Vasko Mitrovic ett inlägg mot Filip Zahn och precis när Filip ska hoppa upp och nicka får han en knuff i ryggen och domaren blåser straff. Mathias Roos stegar fram och sätter säkert 3-0 bakom en chanslös målvakt. Detta var Mathias 1:a mål någonsin för ÖT Smygehuk FF. I den 68:e minuten blir det en 50/50 duell mellan en Skanörspelare och Izzettin Adigüzel i vårt mål och Izzettin fångar bollen men Skanörspelaren satsar onödigt tufft och hoppar in i en liggande Izzettin som får svåra knäsmärtor. Izzettin Adigüzel tvingas till byte och in kommer Johannes Jönsson. Becir Hodzic går också ut och in kommer Carl Odell. I den 69:e minuten går Mathias Roos och Carl Mattsson ut och in kommer Fredrik Odell och Nicklas Mattsson. I den 75:e minuten slår Vasko Mitrovic ett inlägg där Oliver Oliveros avslutar nere vid men målvakten lyckas rädda med en fotparad. I den 85:e minuten släpper Filip Zahn bollen fint på djupet till Oliver Oliveros som kommer fri med målvakten och försöker runda denne men målvakten räddar. I den 86:e minuten skjuter Skanör från 16 meters och Johannes Jönsson räddar första skottet men är chanslös på returen och 3-1. I den 90:e minuten spelar Sebastian Kristensson fram Oliver Oliveros på djupet och Oliver prickskjuter in 4-1 från 16 meterslinjen. Detta var Olivers 1:a mål på försäsongen. ÖT Smygehuk vinner med 4-1 där det positiva är att vi skapar många chanser. I nästa match som också är generalrepet väntar division 4 laget Rydsgårds AIF på måndagen den 6:e april klockan 13:00 på Rydsgårds nya konstgräsplan.